♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 29 Mei 2013

Home » , , » Dapat jadi pemandu Helikopter impian saya

Dapat jadi pemandu Helikopter impian saya




Bukan main lagi sibujang ni tau .. kalau dapat pergi kat garden, kat aeon big bukit rimau tu mestilah nak naik helikopter mainan ni .. walaupun tak boleh terbang .. tapi .. bila dia bergerak² macam betul² jer nak terbangnya kikikiki ...








7 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

suka ye :)

masuk token kan?

eita berkata...

ingat kan betol lah tadi nak helikopter

♥ ROS ♥ berkata...

Blog cntiknya... Lama xterjah... Impian mamy mesti nak tgk jd pilot nih..hahahh

mama lieyna berkata...

Budak2 mmg suka :-)

izan mama mia berkata...

ehe..dl mia suka masuk cni,..sejak papa dia gertak ada ulat,..xmo dia masuk..ehe..mia pun ada gambo ddk dlm helikopter nie..sama cam amir

Puan Kutu berkata...

seronok amir dok dalam tu.masa aiman kecik ada video sy tgkp dlm hp naik benda lebih kurang cmni..muka cuak je aiman.haha

LYAfrina berkata...

ah..bakal pilot to be ni..in shaa allah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...