♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 27 Mei 2013

Home » , , , , » Ikan Pari Bakar Bendi

Ikan Pari Bakar Bendi



Tengahari jarang dapat keluar lunch, hari ni pulak hubby hantar .. jadi tak payahlah nak buat muka sedih sangat kalau tak dapat makan hihihihihihi ... buat muka happy² giyomi sudah ... walaupun perut yang lebih giyominya.

Tiba² teringatkan lauk ikan pari bakar bendi ni .. tapi beli yang ni .. tak berapa ummmpphhh sangatlah kesedapannya... bumbu² (bahan²) dia macam tak meresap lagi dah dibakar .. sebab itulah saya kata kurang ummpphhnya.

Rasa macam tetiba² nak makan ikan pari bakar macam ni .. kat mana yang sedapp yer.. area klang ni ... alahai² tekak, ini bukan mengidam .. ini namanya bahang nak puasa dah terasa ... sebab bila puasa nanti tak berkesempatan nak makan macam ni .. walaupun banyak jual makanan kat baazar belum tentu lagi sempat pergi ke baazar.


11 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

kruk kruk perut sy kak ;-)

Kakzakie berkata...

Agak-agak susah nak cari kenalah cari dan membakar ikan pari itu sendiri.

Alycia berkata...

salam... tq komen kat blog Alycia..

hmmm, xpernah lagi mkn ikan bakar bendi ni..

Alycia berkata...

salam... tq komen kat blog Alycia..

hmmm, xpernah lagi mkn ikan bakar bendi ni..

ch@ berkata...

apalagas, pemanggang ajaib kan ado. hahaa. kita pun suka cari ikan bakar bila di bazar ramadhan, satu lagi karipap kentang, wajib.

izan mama mia berkata...

xpernah try

n O e s u h a i m i berkata...

x pernah makan ikan bakar ni...n x tau kt mana ada jual...hehehe

nadia farahida berkata...

dan tengok entry makanan dekat blog kak masya malam2 ni sangatt la buat perut nadia bergiyomi pulekkkk :p

QasehnyaRania berkata...

sedap kan dapat makan pari bakar.. nak2 kalau lembap2 sikit pastu pedas2..sedapnya kkak

Sweetmama berkata...

menu feberet k.eija n asben ni setiap kali keluar g mid valley, mmg wajib pekena pari bakar ni di portuguise grill, oasis mid valley.

klau x dpt dkt mid valley kalau dh teringin sgt mkn la dkt food court JJ,

x pernah lg try buat sendiri, teringin gak nak buat sendiri, ari tu member ada buat sendiri jd katanye, dari sehari ke sehari nak buat x terbuat..aluminium foil beriye2 dh beli..buatnye idak..

Mrs Lurve berkata...

sedapnya..lama dh xmkn ikan pari nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...