♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Ahad, 23 Jun 2013

Home » , , , , , » Garden Playground

Garden Playground



Hikmahnya kata amir.. amir kemain lagi .. pandai cakap budak ni, boleh dia kata ada hikmah tak pergi care4, yeahhh kat sini ada garden lah ibu .. kat care4 dia betulkan kan.. ibu kan.. kan... besarrrnya hah!!! pingsan, masuk² elok pulaklah ada playground ni .... tapi .. tapi .. macam biasalah ibu kalau nak main boleh jer.. janji amir dengar cakap .. ibu bagi .. ok.. solat dulu, makan dulu .. lepas tu barulah boleh main ... dan² setuju tau .. memang anak bertuah ...


Besar sungguhlah garden yang kat sini huhuhuhu ... berganda besar daripada yang kat care4 tu ... keroooo japlah mata ni, kalau dah semuanya amir nak main kan.. tu yang ibu saikoo dulu tu.. ibu cari akal jap camner.. amir jangan lama² kat sini kikikikiki ....






Hohohohoho ... banyak jugak dia main dalam ni.. hubby layankan jerlah ... 
memang permainan dia lebih banyak pilihan daripada kat care4 tu ...
amir main bowling siap terkangkang .. penuh emosi .. gambar tu upload lain kali eh..






Kalau nak main kat dalam ni ada 2 pilihan, buat kad macam ni .. atau nak token ... 
Kalu kad smile ni harga 2 hinggit .. tapi kira macam token jugak .. maknanya lepas main .. kene pulangkan kad ni dan dapatlah balik rm 2.00.
untuk setiap permainan ada yang 1 hinggit, ada 2 hinggit, jadi ibu bayar lah rm 5.00 termasuklah kad ni dan bolehlah amir main 3 game ade 3 hinggit dalam tu...
Tu pun tak cukup ermmmm tambah lagi 2 hinggit sebab amir nak main bowling.






Bicara Hati : Habis main game ni, mereka berurut pulak ... lepas tu barulah balik ... 












6 ulasan:

mama lieyna berkata...

Amboi amir, mcm org beso berckp ye.. :-) bijak...

Tmpt favourite anak2 ni..

Kakzakie berkata...

Bila dah jumpa tempat main ni kalau boleh semua dah dicuba Amir. OK lagi tu Amir spent 7 ringgit - minggu depan main lagi.

mama3heroo berkata...

ank2 m3h kalo dah msuk tmpat mcm ni.nk pujuk blk mmg payah

Deqla Manjew berkata...

bebudak mmg teruja kalo tmpt2 camni.. kita pun boleh jadi teruja sama tgk depa main.. nk ikot main skali rasa..haha

Puan Kutu berkata...

bila jumpak pusat game macam ni kt mall mmg pening.tak bg main kesian, tp klu dilayankan sgt kita yg tak larat..klu aiman mmg suka la benda macam ni.namanya pun budak

LYAfrina berkata...

comel kad dia.. asya pon klo nmpk tmpt main camni..klo masuk..lg tu la dia duk tarik tgn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...