♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 27 Jun 2013

Home » , , , , , » Semakin Sihat Berkat Doa Semua

Semakin Sihat Berkat Doa Semua



Alhamdulillah hari ni seharian menjaga amir kat rumah (kira seharianlah yer.. walapun sempat pergi belanja barang dapur, kemas & mop rumah dari dapur sampai depan ... jerebu habukk ya allah mengalahkan sebulan tak sapu rumah dan ke Floria hihihihihi.....),  amir dah pulih boleh dikatakan sepenuhnya pulih, entry pagi tadi entry autopublish sebab saya pun tak berapa nak sihat jugak lepas jerebu ni.... terima kasih kawan2 yg mendoakan amir cepat sihat dan tips2 yang diberikan... sangat-sangat saya hargai, maklumlah blog baru nak maju ... selama ni takda sapa baca pun syok sendiri jer.. menulis, 52 komen masuk sehari untuk hari ni sahaja... dan tak sempat nak bw ... buat saya saya rasa terharu pu;ak... saya akan gigih jejak balik semua orang bila ada kelapangan yer.....

Pulih pada saya sebab dah tak bengkak lagi, saya rendamkan amir ... suruh dia mandi ala-ala jakuzi tu.. sukalah dia berendam... lepas tu saya sapu jeli.. kering jeli .. bagi minyak gamat.. ubat doktor bekalkan semua makan.. kecuali krim saya tak pakaikan sebab saya guna geli aloe vera saya dan minyak gamat. Alhamdulillah ... bacakan selawat ... susut bengkak dan melecet kesan .. doktor seluk tu ... malam ni nak bagi ubat siap cakap.. dah tak sakit.. dah tak sakit.. tak nak makan ubatttttt pahit .... ibu bagi jugak, walaupun dia tunjuk protes....

Insyaallah esok amir bolehlah pergi tadika macam biasa, dah bagi tahu dah .. esok ibu nak pergi taklimat kat KLCC.. hadoilah .... takda yang dekat ke nak pergi taklimat ... sampai nak ke KLCC sana tu .. nasib baiklah kene mengena dengan Petronas ... kalau tak ... mau mengelat takmoo pergi kikikikiki ..... (jangan ada yang kene tinggal lagi sudah huhuhuhuhu ...)



Gambar tak kene mengena, saja nak letak ... kami sempat ke floria petang tadi, pada saya tak sihat tu pun... gigih senyum.... ni dah nak balik pun... panas oooooooo ... entry panjang up kemudian yer.... (tak sangka dapat beli baju sedondon supermannnnnnn )











9 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Alhamdulillah
Amir dh ok :)

mama lieyna berkata...

Alhamdulillah sihat sikit ye.. take a good care.. sempat jln2 lagi ye.. hehe..

*herm..akak pun dh kurang Bw skrg ni, time opishour mmg cannot, balik rumh dh penaaattt...huu

Khai♥Rin : anies berkata...

alhamdulillah

lizz berkata...

amir makan ubat tau...moga amir cepat2 sembuh...

Deqla Manjew berkata...

syukur alhamdulillah... amir jaga kesihatan baik2 ye.. ;)

CtAyue berkata...

comel baju..sedondon pakai superman..hehe

QasehnyaRania berkata...

Alhamdulillah.
seoga capt baik ye amir lps mkn ubat

Nora Karim berkata...

syukur alhamdulillah dah ok...

Puan Kutu berkata...

pegi floria tak ajak.Alhamdulillah amir dh sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...