♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Sabtu, 22 Jun 2013

Home » , , , , » Panorama Hujung Minggu Tanpa Arah Tuju

Panorama Hujung Minggu Tanpa Arah Tuju



Bila hujung minggu kami tanpa arah tuju, pagi hubby kene pergi sekolah .. jadi macam biasalah kerja² rumah ibu kene siapkan... walaupun dah siap berkemas.. masih ada sahaja yang mahu dikemas.... kadang naik heran ... tak habis² hihihihihi ....

Sudah kemas, sudah makan , sudah tidur , sudah layan game berpuluh kali di tab, sudah jemu menonton dan melayan kartun berulangkali di tv .. maka mulalah anak bujang akan suarakan hatinya ... mahu keluar ... mahu naik kereta, mahu ronda² .. mahu tengok layang²... 

Minggu lepas jerebu tidaklah seteruk minggu ni .. jadi kami dapatlah pergi jalan².. lepas highway SKVE jer pun hihihihi .. hubby parking kat tepi hentian tol tu ... maka mulalah aksi possing²... spontan.


 Kebetulan ramai jugak yang singgah, ada kapal terbang lalu ... sukalah amir, tapi dia nak jugak tengok layang² .. kat sini mana ada.. kat dalam taman² tu adalah .. tak tahulah taman apa.. tapi kami pernahlah jugakkkk lalu kat situ... memang ramai orang main layang².. ada orang jual layang² jugak.. tapi .. ntah hari tu lalu takda pulak.. dah pindah tempat lain agaknya.





Sila jangan muntah hijau .. amir ambilkan gambar kami berdua hihihihihi .... 



Kat sini pun kita orang nak possing, dapat keluar rumah jadilah .... seronok dibuatnya, balik singgah giant baru kat sg. manggis (iyer ker.. sg. manggis).. iyer kot.. jalan yang menghala ke pekan banting tu.

Nanti sambung cerita makan² kat sana ... chicken chop dia sedapp jugak.





Bicara Hati : Hujung minggu kali ni kene balik kampung, ada doa selama sikit kat rumah mertua.. adik beradik jer pun....









7 ulasan:

Tihara berkata...

okeh jugak jalan2 sambil gi shopping2 :)

Kakzakie berkata...

Sajalah luangkan masa buat dia yg dah boring duduk rumah ye..

Puan Kutu berkata...

bosan2 keluar rumah tepi jalan pun menjadi posing sakan.hihi

eita berkata...

time cuti ni lah nak rehat minda..

amboi bukan main lagi gambo berdua tu...

PUANSTOBERI berkata...

Pun bolehhh... hihihi..

Skang dah tak buleh kuar2 camni dah.. jerebuuu... kalo nak kuar, soping complex jer. Hikhk

Yana Libra berkata...

pandai amir amik gambar~ :)

LYAfrina berkata...

apa y penting masa bkualiti bsama y tsyg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...