♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Ahad, 23 Jun 2013

Home » , , , , , , , » Western - Selera Orang Putih Pulak Makan Kat ' Food Court '

Western - Selera Orang Putih Pulak Makan Kat ' Food Court '



Tajuk tak menahan kikikiki.. korang layankan jerlahh .. tuan tanah ,asih ting tong ni .... 

Lepas dah pusing² kat Hentian SKVE tu, kami pun ingatkan nak balik jerlah .. amir pulak... kata lapar, padahal yang sebenarnya dia tak puas lagi naik kereta kikikikiki ..... tak menahan permintaan makanan ketika lapar ialah mee sizling, harulah .. kalau dia ajak pergi care4 kan.... 

Jadi panjanglah akal hubby pikir mana yang terdekat, dan mana nak tuju.. itu yang kami singgah food court giant sg. manggis tu .. hihihihi sebab tak jauh jer keluar daripada tol SKVE tu masuk kiri hala ke pekan banting .. betul kat selekoh antara nak menuju pekan banting atau olak lempik .. kat situlah Giant.

Kali pertama pergi masa balik daripada morib goldcost .. singgah kejap jer pun ... sebab amir nak makan nasi ayam .. kali ni citarasa dah berubah pulak hihihihihi ...


Tengoklah tu.. mee sizzling sampai .. tak nak pandang kamera dah ... hihihihihi .... ibu kongsi sikit dengan amir, itu pun tak habis ... banyak sangat .. amir kata kuah dia pahit hihihihihi ...;p
Harga mee sizling ni termasuk telur RM 5.90 










Hubby makan chicken chop hohohoho... licin hubby kata sedapp sangat ... 
Pada saya sos lada hitam dia pahit, sos cendawan dia sedapp .. korang tengokk tu.. sebab pertama kali kami cuba dua² sos kai mintak hihihihi ...
Harga RM 12.00
BERBALOI²LAH JUGAK.. MEMANG KENYANG SANGAT... TENGOK HUBBY MAKAN.. KALAU SAYA SORANG BELUM TENTU HABIS.. KENTANG PUN BESAR .. 











Kami order chicken chop kat sini, dia ada jual jugak menu masakkan sup², tom yam dan makan bergoreng lain... mee sizling pulak kat sebelah kaunter air .. lupa nak amik gambar.










Kali pertama dulu hubby ada cuba asam pedas ka sini .. tapi rasa dia kurengg sikitlah .. macam lebih belacan .. saya tak boleh langsung nak makan ...











Bicara Hati : Dah makan dah kenyang .. elok lah pulak kat sini ada garden, hadoilah layankan dia kat sana pulak.. padahal sebelah food court tu ada jer playground percuma.. tapi amir tak puas.. sebab ramai orang.. tempat pun kecik jer...

















6 ulasan:

Tihara berkata...

murah lah rm12..nampak sedap kan :)

PUANSTOBERI berkata...

ciken cop.. entah bila la buleh makan balik kan.. takut dah nak makan memacam skang ni.

Deqla Manjew berkata...

sedapnye ciken cop tu..dah lama x makan..huhuhu...

Puan Kutu berkata...

kami klu makan kt food court en suami mesti nasik putih,aiman nasik ayam..ibu mee sizling boleh gak layan..selalu tukar2 selera..yg pasti byk menu sampingan.tiga2 beranak mmg kuat makan,harap maklum.haha..

Yana Libra berkata...

sedap ye kak..nampak cam menarik je~ :)

LYAfrina berkata...

sedap.. febret lya lamb chop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...