♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 17 Jun 2013

Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Sambutan Hari Lahir Amir Kat Tadika

Sambutan Hari Lahir Amir Kat Tadika



Buat pertama kalinya tahun ni, amir sambut hari lahir dengan kawan² kat tadika ... so sweeettttttt .... kenangan terindah yang akan di abadikan sampai bila², sambutan pada 14.06.2013 (Jumaat) jam lebih kurang 10.00 pagi


Banyaknya gambar .. tak tahu nak kongsikan yang mana .... hihihihi .. dan eksklusifnya hanya kongsikan diblog sahaja, dah malas nak upload kat fb, kita upload gambar kek jer hihihihi ... nanti ada orang komen kita bangga diri pulak (bajet retis pulakkan) hahahahaha .... maklumlah kat blog ni walaupun ramai yang follow tapi semua pun sporrting .. walaupun cuma kenal di alam maya sahaja.. terima kasih semua.



Kek idaman superhero man of steel, khas buat superherooo ibu hahahaha .. tema biru dan merah macam tema blog ibu pulak.. habis kalau ikut tema amir nak hijau ape kes... gambar hulk bolehlah hijau kan ...;p






Amir dengan cikgu kelas kesayangan amir, cikgu ain .. terima kasih cikgu .. kerana melayankan kerenah amir ... dan terima kasih mengajar anak saya dengan ikhlas .. moga amir di terangkan hati mudah menerima ilmu yang cikgu berikan.







Amir dengan antara kawan² kelas amir, yang lain malu nak interframe.. yang ini pun jenuh cikgu² suruh senyum beku hahahaha ... korang tengok bebudak ni .. kemain lagi bajet popular tau... muka interframe. kat gambar.






Kenangan bergambar dengan cikgu² tadika amir dari kiri cikgu ain (guru kelas amir), pengetua mualimah, saya dan ana (ibu adam) tolong temankan ... sebab dia ada hal nak jumpa pengetua kita hangkut dia sekali.... cikgu ujie (cikgu taska) bercuti takdalah dalam gambar ... tukang amik gambar hubby hihihihi ...







Amir patutnya sambut jamuan hari lahir sekali dengan amir, tapi zara punya tunda hari ni .. hari isnin. Jadinya hari jumaat tu sambut bestday amir sorang² jerlah kat tadika.








Kami sekeluarga, penat tau deko² belakang tu.. terima kasih pada kawan opis yang tolong buatkan, tq auntie nadia amir kata hihihihihi .... tulis 5thn amir hazim jatuh sikit .. terkebawah lah pulak .. huhuhuhu .. jadi tak berapa nak nampak sangatlah.







Goodies buat kawan² tadika dan taska amir, harap dia orang suka. (^___^)v








Terima kasih sangat² pada pihak tadika, sebab memberi kerjasama yang baik .. amir kemain teruja sangat, jangan cakap .. habis kat kampung semua orang dia nak bagi tahu dia dah sambut bestday dengan kawan² tadika hahahahaa .... yang lemah datangnya daripada saya dan hubby moga yang baik² semua atas perkenan allah, alhamdulillah majlis pun dipermudahkan dan bacaan doa oleh ustaz daripada tahfiz, saya tak amik gambar.. tapi saya rakamkan videonya.










Bicara Hati : Ada cerita disebalik tabir sebelum majlis diadakan ... memang betul² dugaan buat kami, nanti up story kemudia eh...



















19 ulasan:

Nieyl berkata...

wah ...best nyer...

lia berkata...

wahhhh kek superman la.... lawa pulak tu...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

cantik kek besday amir

Khai♥Rin : anies berkata...

muka inesen je semua...malu2 meow ;-)

Kakzakie berkata...

Bila ada majlis macam tu bukan amir aje yg happy tapi cikgu dan kawan-kaan pun suka sama:)

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi3!!!!
Happynya dia..
Seronok tgk deme happy dgn kawan2 kan..
Aqil pn thn dpn request lg nak smbt birthday dkt school katanya.. ;D

mama3heroo berkata...

meriahnye..

Nad MamaZN berkata...

Mesti amir gembira sgt dpt celebrate dgn kawan2 :)

gee berkata...

wah..seronok amir dpt sambut besday kt tadika, tisya pun ada hati tp besday die jatuh cuti sekolah..so sambut rumah opah jer lah..hepi besday amir..semoga jd anak yg soleh yer..

Zee Suhaini berkata...

seronoknya dapat rai ngan kawan2..
heppy belated besday yer amir..moga membesar menjadi anak yang soleh dan kebangaan ibu dan bapa..

Ujie berkata...

Ni birthday superman Amir...hehee

Ummi Iman berkata...

Tak dpt tgk gambar. Internet slow, anak kesygan asyik tgk YouTube je ;) nanti tgk balik ya. Happy birthday Amir semoga sihat selalu, cemerlang dunia akhirat

izan mama mia berkata...

wah meriah....kek tu plg best

Deqla Manjew berkata...

comelnye kek...!! meriah juga yer sambutan kat tadika.. sporting cikgu!

QasehnyaRania berkata...

kek tu. ada lagi tak :)

bestnya ;)

amir hazim

anak member saya pula afdal hazim bin amir hamzah ;)

:: Mrs.SyahNia :: berkata...

oh akak pun join skali besday party tu yea..

meriah tgk..eh nama ckgu tu sama ngan ain lah..hihi ;))

PUANSTOBERI berkata...

hepi beday Amir..eh..lmbt plak cikda wish yea...hihi

Puan Kutu berkata...

kek amirklu aiman tgok msti mitak yg sama taun depan..dia peminat spiderman..superman kureng sikit..

meriah nmpk smbutannya.yg pling penting amir teruja.kenanagan paling best dlm hidup amir

Sweetmama berkata...

srnok amir dpt sambut bday dgn kawan2..happy belated bday amir..cantik la kek superhero amir ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...