♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 28 Mac 2012

Home » , » Akhirnya sampai juga ......

Akhirnya sampai juga ......

Assalamualaikumm Semua....

Dah lama jugak saya dapat hadiah ni.. lebih kurang awal bulan hari tu.. sebab sibuk sangat menguruskan majlis adik.. tak sempat nak publish story ni.... tepuu jer kat dalam draftt.... saya join GA ni pun dah lama kat sini.

Saya ni jaranglah bertuah nak menang GA, berbanding kawan² lain yang memang jari² bertuahh hihihihihi... dan rasanya inilah kali pertama menang kot... Apepun terima kasih sangat² pada penganjur, walaupun lambat pos.. tapi hadiah dapat berganda² hihihihihi.... Keputusan penuh GA boleh tengok kat sini pengumuman pemenang ga besday.


Sepatutnya hadiah tumble tu jer.... tapi bile buka terkejut pulak ade 2 pensil comeyy tertulis terengganu... terima kasih masduranisaqaseh.blogspot.com



13 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Tahniah dear..
;)

IntaNBerliaN berkata...

best ni dpt hadiah.. :-)

Aine Ainun berkata...

Sesimple mana pon hadiah, tp ttap teruja kan kan;)

LYAfrina berkata...

klo dah rezeki.....
kiut jer

Puan Kutu berkata...

best tu boleh bawak bekal air ke opis.hikhik..tahniah ye..awk bertuah jugak.dah menang kan..:)

eita berkata...

comel..
bertuah menang..

SeputihSalju berkata...

tahniah masya...:-)

Cik Rose Cute berkata...

seronok dapat hadiah hihihi

Masduranisaqaseh berkata...

sama2 dear.....

fieda berkata...

best kan dapat hadiah...nak2 plk ada hadiah ekstra..

anisalya berkata...

sama la. kadang2 bertuah, kadang2 tak... huhuhu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah Yana,
bila sekali dah menang, buat semangat nak joint dan menang lagi kan..

moga terus bertuah lagi lepas ni..:)

♥SyilaSyira♥ berkata...

amboi...skang ni sakan ber contest ek..tahniah yana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...