♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 27 Mac 2012

Home » » ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

Assalamualaikumm Semua...

Jom ramai² join GA ni....




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -
         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
         - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot

     3. Like / add facebook

        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda

   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.
11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.

11 ulasan:

Tihara berkata...

akak nak sanagat join..tp line tenet makin teruk sejak hujan lebat..tadi panas terik ni dah bertuko hujan lebat..hehe..papepun semuanya rahmat dari Allah..aminn :)


gud luck ea

ikatankasihku berkata...

mcm menarik je ni :)

Masya berkata...

AKAK PAGI TADI KAMI KAT SINI HUJAN RIBUT.. PTG NI MENGHALA KE SEBELAH PANTAI TIMUR PULAK KOT...

Kazman Sue berkata...

salam kenal dari kami sekeluarga...

semoga berjaya joint GA ni yee...

Ros berkata...

Salam Masya,

Insyaallah kak Ros join he.he.he....

Rtp Farra Arisha berkata...

this is interesting. seriously...

Puan Kutu berkata...

sy dah join.hadiah mmg mabeles smp malas join ga pun tiba2 jadi rajin.haha..

gud luck..:)

Masya berkata...

kazman sue: salam perkenalan juga...

kak ros: jomlah join mane tau ade rezeki hihihihihi...

fara arisha: jomlah join...

kak muni: tu lah hadiah dia menarik btlkan.. kan...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Goodluck yana!

Masya berkata...

terima kasih eija..... doakan sy menang dapat aura dr eija hihihihi....

el berkata...

thx join
gud luck ye
fuh fuhhhh kebabom :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...