♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 30 Mac 2012

Home » » Sana Sini Banjir

Sana Sini Banjir

Assalamualaikumm Semua.....

Salam pagi jumaat.... mood pagi ni tak berapa nak sihat.. badan daripada petang semalam dah sakit² huhuhu.. tanda² nak demam... harap² tanda² tak semakin jelaslah dan berlarutan.. pagi tadi dah makan ubat.. harap okkk...

Patutlah mood pagi ni nak pergi kerje kelauttttttttt jer.. rupenye hujan malam tadi tak reda² kawasan kami ni bajirr oooooo..... sana sini banjir... hujan masih tak reda.. lampu traffic light banyak rosak.. kawasan banjir.. banyak kereta dah tersadai huhuhuhuhu.... nasib baiklah hubby yang hantar pergi kerja, sebab badan tak sihat... perjalanan dar rumah 6.38pagi sampai opis 7.38pagi.. satu jam tuu.. macamlah jauh sgt opis dengan rumah kan...

Kerja pulak akhir² bulan ni  tengah banyak.. kalau ikutkan hati memang nak cuti jer.. nanti kalau sempat saya BW rumah kawan²... sobbb.. sobb...

 Gambar tak kene mengena... 
Bangun pagi tadi amir meragam xmoo pergi rumah pengasuh....
Hubby pesan.. minggu ni tak payah tidoo kampung nak bawak kami jalan² sebab minggu depan dia periksa huhuhuhuhu..... rinduu makkk.....

18 ulasan:

Saya Disini berkata...

sedp tdo bile ujan

Cik Rose Cute berkata...

Kat sini pun hujan...sekarang dah berenti...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

sama laa skrg ni keje banyak pastu bila dah balik umah mmg letih sgt sampai badan pun dah naik sakit2!!
sorry yer kak sbb lama tak singgah jenguk akak!!

IntaNBerliaN berkata...

ujan2 ni yg buat bdn lemau kn...

ooo yana xdpt lg ek.. xpa.. nanti blik kg blh tgk... hihii

Tihara berkata...

semuga jangan demam ey masya :)

Masya berkata...

disini: itulah kan.. lagi² kalau badan tak sihat...

cik rose: ini pun dah reda sedikit...

echa:pttlah lama tak update entry... xpe.. yg penting echa sihat.. bile free barulah datang singgah sini maraton.. ;p

ina: itulah badan pun sakit² lesu jer... harap ahad ni blk blh lah tgk hadiah...

tihara: harap² mcm tulah.. tp dah demam pun ni...

Kakzakie berkata...

Pagi tadi dlm perjalan pergi kerja radio dah inform ada tempat yg dah banjir dan ada pendengar dari Perak kata rumah dia pun banjir. Kat JB ni asal petang hujan mencurah - pagi ok lagi...

LYAfrina berkata...

owhh..sana hujan ye..kat sini panas terik je.. smpai x sanggup nk duk luor..

LYAfrina berkata...

skarang musim demam... lya pon bru baik demam..ni asya lak..baik cpt2 mkn panadol/

Puan Kutu berkata...

kt SP panas terik dr pg..sana banjir ekk..semoga cpt sembuh tau!

Aine Ainun berkata...

Ujan mmg sedp tido..
Mmg skrg musim demam, makan ubat dlu sblum dmam;)

aReLaN berkata...

memang syok betul bila hujan.nak je tidur sepanjang waktu.hohoho..alhamdulillah stakat ni takde la plak banjir kat nilai ni hah.

fieda berkata...

sini pun hujan yana...mula ler mata ni nak tido jer..

Warna Warni Kehidupan berkata...

ouch banjir dah tak kira tempat sekarang ni.. kawasan flat yang x de kena mengena dengan sungai pun bole banjir.. hari-hari hujan.. hari-hari malas nak bangun pagi hehe

Mama Ema berkata...

tadi pun nyaris terlewat..hujan lebih sedap tarik selimut...huhuhu

eita berkata...

sini panas...

anisalya berkata...

alahai... nak berjalan2 eh? bestnya.

izan mama mia berkata...

salam..
bila hari2 hari hujan...byk pakaian tak kering..itu yang tak best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...