♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Sabtu, 10 Mac 2012

Home » , » Terjebak Dengan ANGRY BIRD

Terjebak Dengan ANGRY BIRD

Assalamualaikum Semua.....

Untuk kesian kalinya amir dibelikan kasut baru.. dibelikan okkk.. sape yang belikan.. mestilah ibu hihihihihihi....

Ahad baru ni kami sekeluarga pergi kerumah kenduri kawin saudara dekat assam jawa, nunnnn nak ke kuala selangor tu... balik kenduri singgahlah pasar dekat sungai buluh tu.. betul ke pasar sungai buluh iyer kott.... amir dah meragam masa tu sebab mengantuk.. elok jer nampak selipar ni boleh pulak dia cakap ibu selipar angry bird... amir nak ker?? ibu tanya... amir senyum jer.. maknenya nak lah tu.. cuba punyer cuba akhirnya jumpe size yang sesuai.. kt tanyerlah tokeyy ?? rm5.00 jer.. (dalam hati btl ker ni?? murahnya klu kat kawasan rumah jangan haraplah mesti rm6.00 @ rm8.00 @ rm10.00

Kali terakhir ibu belikan selipar dalam entry ni melaram dengan selipar ben10
selipar tu dah hilang sebelah masa balik dari penang hari tu.. tak perasan tercicir kat mane.. cicir masa nak masuk kereta agaknya huhuhuhuhu.... lepas tu atuk belikan selipar Upin Ipin sampailah sekarang amir guna selipar tu.. suka betul dia atuk surip belikan...

Selipar Baru ANGRY BIRD Amir (^__^)v


Selipar ni amir pakai dalam rumah jer.. kehulu kehilir dilaramnya.. lagi² nak pergi bilik air.. mesti dia pakai lepas tu bukak kat pintu nak masuk bilik air.. nanti dah keluar bilik air dia pakailah balik hihihihihi.... tergelak² aje kami tengok...  bile ibu tanya kenapa pakai selipar kat dalam rumah.. amir jawab nanti kaki kotor nak solat hihihihi.. tu mengajuk ibu cakaplah tu... kann.. kannn.... budak² cepat jerlah mengikut....

15 ulasan:

Saya Disini berkata...

hehe..mcam adik sy suke sngt angry bird..mcam2 benda die nk angry bird nye gmbo.

Tihara berkata...

haah..murah sungguh la rm5..ni kalo anak buah akak tgk maunye dia nk jugaks :)

Puan Kutu berkata...

comel je kasut amir. angry bird lg..

ainnoraini berkata...

Bukan budak2 jer yg suke org dewasa pun sama jugakkannn..

ch@ berkata...

auni tak boleh belikan selipar gaya mcm ni, habis semua jari terkeluar daripada landasan. biasanya belikan crocs bertutup je, sng nak berjalan.

eita berkata...

budak2 memang sekarang ni sibuk sangat dengan angry bird..

anisalya berkata...

memang trend skg angry bird ni. nak belikan jugak selipar utk pakai dalam rumah je kat anak2 ni. tp kalau beli mesti dia orang buat pakai kat tanah. huhuhu...

Masya berkata...

saya disini: anak sy ni ikut musim.. semua² pun dia minat xde yg terlalu fanantik....

tihara:murahkan.. berbaloi² (@__@)

kak muni: tq.. comeyy cam tuan yg beli..

Masya berkata...

ainnoraini: org dewasa suka layan game dia kan.. huhuhuhu...

cha: hihihihi.... amir pun dulu macam tu dah besar ni dah ok sikit..;p

eita: betul tu.. musim.. klu kat kampung dulu² main lastik burung, sekarang tak lagi.. lastik dr game handphone jer... hihihihihihi....

anisalya: tu lah.. ni kalau dah jemu pakai dalam rumah.. nanti amir bawaklah keluar hihihhihi...

Aine Ainun berkata...

Jgn kata amir, kalo ade saiz, sy pun nk jugak...ehheeeeheee..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

kemain lagi dalam umah pun nak melaram ngn selipar angry bird yer hehehe macam2 ragam anak akak ni yer!!

Mama Ema berkata...

angry bird paling femes skrg ni

IntaNBerliaN berkata...

budak2 mmg berkenan betoi dgn angry bird kan.. :-)

fieda berkata...

bdk2 unah ni dulu semuanya nak brg yg ada angry bird tp skrg mcm dah slow dh..fenomena pun dh semakin kurang..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

selipar angry bird amir ni sama mcm zaquan pnyer selipar angry bird dulu

selipar angry bird zaquan yg mcm amir ni dah tercicir masa kami g bercuti kat Cameron Highland, papa letak atas kereta pastu terus jalan..

Sekarang bila beli selipar baru, still juga beli seliapr angry bird lain design pulak..hehehhe,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...