♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 13 Mac 2012

Home » , » Projek Kami Ke Pasar Borong NSK

Projek Kami Ke Pasar Borong NSK

Assalamualaikum Semua...

Hari jumaat minggu lepas masa rehatkan panjang, biaserlah orang lelaki islam pergi solat jumaat. Kami yang perempuan ni ape lagi panjanglah langkah tu kan.. kemana² jer tempat dituju.. janji boleh cuci mata hihihihihihi....

Yang sebenarnya ade kawan bagi tahu ade Pasar Borong NSK baru bukak.. saya ape lagi kebetulan nak beli barang untuk mak.. sesuai sangatlah kalau kami serve barang² tu dulukan.. bolehlah buat perbandingan dulu kan.. sebelum membeli. Bijak tak?? bijak²kan.. kan.. (perasan jer...)

Pintu masuk NSK ade 4 memang besarrrr 3 kat depan.. 1 kat belakang kat bahagian borong
kami pergi cawangan sentosa, tak jauh sangat dari opis saya .. (^__^)v


Pasar Borong NSK ni sama macam pasar borong biaser, jual barang kering dan barang basah.. cuma bezanya dapat discount dan point kalau join jadi ahli.... saya pun terjebak jugak join jadi ahli.. setahun rm10.00, ingatkan rm10.00 seumur hidup kikikikiki.... tapi lupeelah nak snap gambar kad join jadi ahli tu...

Bile dah masuk tu mulelah mata ni kan.. melilau kesana sini.. sudahnya memang tak membeli sangat.. tapi.. sempat rembat bihun PAMA, gara² baca perihal bihun pama kat Blog pnstoberi pagi tu. Itulah saya terjebak² jugak membelinya lama sangat tak makan hihihihi.... memori betul bihun PAMA ni masa belajar dulu². (^__^)v

 Beli ini jer.... plastik kemain besarr lagi...

 Satu pek bihun PAMA cukuplah untuk stok kami² kat opis ni...

 Pakej dengan air dah semestinya okeyyyy... dah makan bihun pedas² suam² kuku tu.. minum masam² sikit barulah okkk...

Gara² teringin nak makan sangat saya buat semangkuk koboi jer.. kat opis.. manelah nak ade cili dengan telur.. semangkuk ni kongsi ramai² hahahaha... padehal hari jumaat tu macam² makanan ade kat pantery opis tu.... teringat memori belajar dulu² tapi kali ni makan kat opis pulak.. ;p


Korang pernah pergi tak pasaraya NSK ni??? Pada saya oklah jugak.. barang ade jugak yang mahal dan murah biaserlah tu ... mane² pun sama jer.... kalau murah sangat rugilah company ni kan.. tapi barang yang borong macam bawang, kentang memang murahlah... Janganlah borong bihun PAMA macam kite pulak... hihihihihi.. 


15 ulasan:

Tihara berkata...

wehhh sedapnye pama..lama dah akk tk beli ni..nt nk beli..haha..pengaruh lagii :)

Cik Rose Cute berkata...

BORONG SAKAN NAMPAK HIHIHI

Aine Ainun berkata...

X pnah sungguh sampai..tempat pn x tau..eheheeeeee

Masya berkata...

tihara: ape.. lagi pergilah cari hihihi... kejap lagi nak buat jugak ni...

ros: tak sakan sangat sebab waktu kerja.. ahad barulah kami borong.. tapi ramai sgt org huhuhuhuhu...

aine: kat selangor dah banyak bukak cawangannya...

Saya Disini berkata...

betul ke barang2 kt nsk ni murah?

IntaNBerliaN berkata...

bihun pama.. tibe2 tingat balik..hihii.. dh lama amat tak mkn.. nostalgia ni..hihii

CheNamNam berkata...

betul memory betul PAMA time belajar dedolu..PAMA ngan maggie..ekekeke..Nostalgia sangatt...:)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

suka gak bihun PAMA..sedap tau !!

ikatankasihku berkata...

tak penah try lagi PAMA ni, kene cuba gak ni..hihihi

fieda berkata...

bihun pama pernah mkn masa kerja dulu..mmg sedap la...kak fieda pernah gak nsk kt balakong..

Ros berkata...

Salam Masya,

kalau kita nak makan bihun sup segera,ni lah ya...memang sedap bihun PAMA ni.....Kak Ros suka pasai dia pedas....

LYAfrina berkata...

selalu gak makna bihun segera pama ni.. sedap j kan..ckp rasa..

huhu..kat sini mana ada psr borong gini...

Zefa NorAsmara berkata...

Tak pernah lg masuk NSK.. tp dgr cerita barang basah dia murah.. :D

Ujie berkata...

1st time dgr psr borong ni.
tapi mcm mahal utk join ahli rm10..

Mama Ema berkata...

sejak ada NSK..tak pergi dah mana-mana pasaraya lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...