♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 12 Mac 2012

Home » , , » Kisah Aiskrim Topten Wall's

Kisah Aiskrim Topten Wall's

Assalamualaikumm Semuaa....

Tibe² tengah sibuk² kat opis ni teringakan aiskrim beli semalam.. makan dengan amirr... siap menjilat² jari..
hihihihi.. so sweet memory okk.... yang lawaknya sambil makan amir biaserlah tak sudah² bercerita seronok pergi jalan² beli barang untuk embah...

ngapp.... masuk mulut sikit aiskrim ni sambung cerita lagi.. eemmm sedapnya aiskrim magnum baru ni... ibu mulelah buat muka terkulat² mane pulak lah datangnya ais krim magnum kan tengah makan aiskrim wall's... hadoiillahh amir ade² jer kamu tu kan...

Mulelah jadi bahan gelak.. amir asyik cakap yang ini aiskrim magnum baru choco-cappucino ... cepat jer tahu ade aiskrim baru pengaruh iklan lah tu... layankan jer.. padehal ini bukan magnum pun.. topten jer... tapi baru jugak keluar wall's layankan jerlahhh hihihihihihihi......

 Beli sekotak ade 4 batang jer dalam tu.. oklah kan...

Pada saya coklat dia pekat sangat memang agak pahit dan mudah sangat cair....


Kat rumah kalau beli aiskrim berbulan² tak habis² sebab amir dengan ibu jer suka makan aiskrimm.. ayah memang tak usik langsung... kalau beli yang dalam tupperware tu siap boleh keras kejungg dalam peti sejuk.. dalam bekas pun silap² ade air batu tau huhuhuhu.. haruu betull... tu belum lagi kalau beli kon.. memang kene simpan dalam peti sejuk sebab kalau letak luar memang akan lemau (^__^)v so moralnya bile nak beli aiskrim kene beli bawak balik kampung makan dengan adik² barulah enjoyyy cepattt habis.....

9 ulasan:

Saya Disini berkata...

sedp3...dah lama xmkn aiscream

Tihara berkata...

akk pn selalu gak eskrem tepawe jd batu dlm freezer..keh3..sedap la eskrem kat atas ni..rasa cam penah try ke tak ni..nt nk beli lah..haha pengaruh2 :D

IntaNBerliaN berkata...

sy pun kdg2 mkn jugak aiskrim tp kuranglah... sekali sekala mkn, sedap jugak :-)

eita berkata...

nak suh cepat habis ajak ita gi makan...hahahah..sah2 habis satu tupperware..

mamalieyna berkata...

baru je pekena eskem ni weekend lepas, beli sorang satu je...suka coklat..sbb tu laju je pekena eskem ni..hehe..yummy!

fieda berkata...

kak fieda pernah gak beli aiskrim ni..sedap...tp mini magnum tu lagi la sedap..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

sama la kalau beli aiskrim dlm tupperware tu msti sudahnya x bermakan, keras kejung jerk dalam peti ais..

Zaquan suka makan airkrim cup milo..
ice cream batang dia x berapa suka sgt sbb zaquan ni pelek sikit makan aiskrim nak tunggu cair..sbb tu dia suka mkn ice ceram cup lepas cair hirup terus mcm minum air milo..hehe

noor berkata...

klau beli aiman yg tibai mkn sorang huhuhuuh

ikatankasihku berkata...

hamboi, menggiurkan lah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...