♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 15 Mac 2012

Home » , » Cutie

Cutie

Assalamualaikumm Semua...


Terbaikkkkk hahaha... rabbit pun pandai tunjuk jari macam tu... bermula hari ni saya dah cuti, sampailah hari isnin minggu depan.. haihhh sape yang kawin ni.. silap² pengantin pun dah kerja.. sebab pengantin cikgu jugak.. tak boleh cuti suka²hati... (^__^)v. Nampaknya kakak pengantinlah yang kene mengalahkan cuti... kesian kat mak nanti nak megemaskan... lagipun lepas kenduri mestilah penatnya berganda² huhuhuhu....

Kalau ade kesempatan adelah entry auto publishh.. kalau tak berhabuklah blog ni.. tolong² lah korang tiup² habuk tu yer... (bajet perasan tak sudah saya ni.... macam ade yang datang menyinggahkan..) hihihihihi.....

Doakan kami semoga semuanya berjalan lancar... dan dipermudahkan segala urusan amin...
 

Kebetulan lah pulak.. nak balik kampung ni kenelah beli pampers untuk amir pakai stok dimalam hari... sebab bilik air kat kampung kat luar rumah.. takde yang dalam rumah.. lagipun cuaca kat kampung biasernya sejuk.. takut² amir terkencing kat toto embah pulak nanti kan.. kan.. lebih baik stanby pampers jer...

Sudahnya dapatlah pampers brand cutie, beli yang murah jer.. sebab nak pakai malam.. walaupun tahu yang murah biasenya agak nipis sikit.. xpelah harap tak tembus kat toto embahkan kan huhuhuhu..... Lagipun susah sikit nak cari yang size XXL ni.. kalau size lain tu xpelah jugakkan.. senang sikit.. kebetulan pampers ni tak pernah beli pun ade banyak 42 keping harga lebih kurang rm22.90 oklah tu kan.. bajet betull....

15 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kerja keras nak dapat adik ipar baru Masya... sambil tu makan ingat-ingat kakak. Kat rumah mak biasalah masakan sedap belaka.

Pampers sebagai langkah tak perlu buat kerja nak cuci tilam pepagi kalau Aiman terbabas kan...

IntaNBerliaN berkata...

selamat bercuti yana.. ;-)

Karukord Jagau's berkata...

murah punya pun x pe....boleh guna juga .

fiza berkata...

Selamat bercuti. Semoga perjalanan di permudahkan olehNYA.

Mama Ema berkata...

janji anak selesa..selama bercuti dan balik kampung

Aine Ainun berkata...

Slmat bcuti masya...;)

Saya Disini berkata...

bestnye cuti..selamat bercuti

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Selamat bercuti ..

hehe iyela kakak pengantin mstilah sibuk..

mmg murah la diapers cutie tu..

Ucu Faridah berkata...

selamat bercuti masya..balik bawak bontrot banyak2...

fieda berkata...

amboi..comeynyer pampers tu..tak pernah nmpk sebelum ni..

selamat bercuti yana...

eita berkata...

mesti sibuk giler ni..

Tihara berkata...

okeh jugak pampers tu..selamat bercuti-cutian :)

Puan Kutu berkata...

eh drypers kan ada yg saiz xxl?dulu aiman pakai yg tu..sy faham sbb anak kite kan lebih kurang sama jer comelnya.hiks..

selamat bercuti dan rewang..:)

anisalya berkata...

tak oernah tengok pun brand ni. cmel je ada rabbit.

SHAHZEE berkata...

x penah beli pampers hehehe baby pun xde lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...