♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 14 Mac 2012

Home » , » Statistik Sepanjang BerBlog

Statistik Sepanjang BerBlog

Assalamualaikumm Semua....

Kalau tadi dah tengok statistik bulan jan - feb 2012, Sekarang tengok sepanjang saya berblog pulak.. tapi yang herannya pasal apa dari may 2009 yer.. saya buat blog pada bulan mac 2011 huhuhuhuhu....

Terima kasih sangat² walaupun view tak ramai tapi rasa besyukur dan seronok sangat tau.... bile ramai jugak yang sudi singgah sini baca, tapi mungkin jugak ade yang masuk daripada profile jadi tak nampaklah urlnya kan...

Jom tengok sape yang rajin singgah sini sepanjang saya berblog.. mesti korang tak percaya.. kalau korang tak percaya.. saya lagilah kan.. kan.. jadi ucu gosok mata tu kalau tak percaya hahahaha...... zoom yer atau kli kalau gambar tak berapa jelas.. maklumlah saya baru belajar² bua macam ni huhuhuhuhu......


Sudah nampak kah nama sapa yang terpampang????? kalau korang terkejut, saya lagilah terkejutkan.... maklumlah saya ni baru nak masuk setahun berblog.. klu orang lain setahun dah view banyak.. saya ni tak banyak mane pun.. blog biaser² jer.. jauh sangat nak banding dengan otai² tu....

Jomlah singgah kat blog ucu saya pun tak malu jugak suke singgah sana tengok ucu masak menu² yang simple² dan memang membuka selera tau.. meleleh jer air liur sebab dapat tengokk jerkan .. tak pernah merasa lagi huhuhuhuhu......

Walaupun tak pernah kenal ucu, tapi ucu antara blogger yang terawal follow saya tau.. tq ucu mmuuuaahhhh... mmmuuaahhhhh cayang ucu, walaupun kite tak pernah berjumpe.. sedangkan duduk kat Meru jer... kalau nak balik kampung memang lalu situ punyer.. kalau ade rezeki diizinkan allah berjumpelah kite satu hari nanti kan.. kan.. kan....

5 ulasan:

fieda berkata...

adoii..kelabu mata kak fieda nk telek...hehehe..ape pun tahniah sbb best kan bila ada pembaca tetap..eh..eh..url kak fieda di tgga kelima ye.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

seronok bila blog saya pun ada hehehe..

Masya berkata...

kak fieda: sorryy.. x padai nak view macam ni.. tp sibuk nak buat jugak.. hahahaha... tu yg eleabu mata na telekk.... pakai kanta hhihihihihi...

icha:tq tauu... sbb sepatu kamu tu selalu tglkan jejak kat sini sungguh pun dia sblh jer hihihihih....

IntaNBerliaN berkata...

sayalah antara yg sk singgah melalui profile tu..hahhahha.. semua org sy singgah melalui profile..hehhe

btw, oklah tu yana.. byk dah tu.. tahniah :-)

anisalya berkata...

siapakah ucu. nak tengok la siapa ucu ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...