♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 2 Mac 2012

Home » , , » Dapat Beg Free Dari Dumex

Dapat Beg Free Dari Dumex

Assalamualaikum Semua....

Amir masa umur setahun setengah dah minum susu dumex, baru² ni dia ade jugak mintak soh tukar nak  susu dumek buah²an pulak hihihihihi..... pandai memilih yer.... tapi kami belikan susu madu asli pun dia minum jugak.

Baru² ni ayah ade belikan susu amir, ayah jarang nak belikan susu.. sebab ibu tengah banyak keje dan takde mood nak keluar.. jadi ibu pesan kat ayah soh belikan susu. Sekarang ade offer kalau beli susu dapat beg free macam kat dalam gambar bawah ni.... bagus jugak beg ni bolehlah digunakan masa membeli barang hari sabtu.. sebab hari sabtu kan tak dapat beg plastik. 

 Kami dapat 3 beg sekali tau.. sebab beli satu pek 900gram dapat satu beg macam ni... ayah beli 3 pek jadi dapatlah 3 beg hihihihihihi.....

 Comelkan... gambar kartun kat beg tu...
Chef Cilik Dumex Dugro Komplete Nutri (^__^)v

Banyaknya hati kat beg ni.... suka sangat tengok beg ni warna dia ceria jer... macam sayanglah pulak nak gunakan.. Bacalah Dumex chef cilik kalau nak tengok amir main masak² hihihihihi..... 

Jomlah pergi beli susu Dumex Dugro sebelum terlambat.. nanti habis offer tak dapatlah hadiah beg ni hihihihi.... (^___^)v
  

14 ulasan:

AdaM Hawa berkata...

chef cilik amir!! senang nanti ibu.. hehehe.. ke amir yang request suh ibu masak ape.. ;)

fieda berkata...

mmg comel beg tu...

PUANSTOBERI berkata...

Bes beg tu. Akak sker gak kumpul. Tp acapkali je lupa nak bawak kalo ari Sabtu. dah spare dlm keta pun lupa gak. Tsk.Tsk.Tsk :D

Kakzakie berkata...

Mesi beg ini kena using amir kesana-sini bila bermain. Cantik..:)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

comel la pulak gambo kartun tu kak!!! hehehe saya pun dah jadi macam budak2 plak

mala berkata...

cutenya bag. mak kita dulu seuka kumpul pinggan mangkuk teko cawan dumex. sampai sekarang ada.

IntaNBerliaN berkata...

xda rezeki nk dpt bag free.. alisha lum minum susu ni lg..

Mama Ema berkata...

comel begnya...tapi anak ema minum duth lady jer

ikatankasihku berkata...

untunglah..kat tesco mesti dah ada ni kan. :)

lovely berkata...

comelnya beg dugro yg kartun tu.. hihii..

sumysya berkata...

salam kenalan...jengah blog niee..

QasehnyaRania berkata...

cantik bag tu...tapi nk beli susu bg sapa..anak tak da lagi la...huhu

how r u today :)

Zefa NorAsmara berkata...

Comel je beg tu.. :D

ps: Selalu lupa bw beg bila shooping hari sabtu. sudahnya bayar je lah plastik tu..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

cantik beg tu..
zaquan dh x minum susu lagi,
kalau x dulu masa umur dia setahun - 2 thn setengah mmg minum susu Dumex Dugro,
Adik nya pulak skrg minum susu Enfalac A+.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...