♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 8 Mac 2012

Home » , , » Cara Nak Mendapatkan Bayi Perempuan

Cara Nak Mendapatkan Bayi Perempuan

Assalamualaikum Semua.....

Sejuknya pagi ni hujan selebatnya dari semalam tak berhenti².. perkhabaran yang tak baik berlaku kat selangor ni huhuhuhu.... macam² tengok berita tadi.. takziah buat keluarga mangsa... semua yang berlaku ada hikmahnya. mungkin kite sebagai manusia mudah lupa diri...

Oklah... saya pernah janji nak kongsi cara² nak dapat bayi perempuan dalam entry kat sini. Eh² kenapa saya buat entry baby girl dulu.. tak buat entry baby boy sebab.... saya nak dapat baby girl pulak hahahaha.. jangan mara ....
 
Jom Baca : -

  • Anda dan pasangan perlu melakukan hubungan seks beberapa hari sebelum tarikh pengovuman.

  • Biarkan suami mencapai klimaks dahulu...

  • Bagi yang mengamalakn kaedah perancangan, berhenti 4 hari - 5 hari sebelum tarikh pengovuman kerana ia dapat mengurangkan peluang sperma tiba dahulu pada telur.

  •  Anda dinasihatkan melakukan aktiviti seks pada waktu petang.

  • Anda dinasihatkan untuk makan lebih banyak ikan selain minum lebih banyak susu dan produk tesusu yang lain seperti keju dan yogurt. Selain itu, mengamalkan makan sayuran hijau seperti bayam dan brokoli.

Selamat mencuba.. ini cuma cara² jer.. yang penting kite kenelah berusaha dan bertawakal.. semuanya kuasa Allah s.w.t. Saya cuma kongsikan dengan kawan² yang tengah merancang nak dapat baby girl.. macam saya lah tu hihihihihi... sebenarnya tak kisah sangat pun jantina ni.. yang penting baby sihat dan sempurna... tu pun dah bersyukur.. (^__^)v

 sape pulak baby girl ni.. hihihihihi.. comeyy tak??? comeyykan.. perasaan jer.. ini gambar saya.. abah amik masa saya baru pandai meniarap.. abah amik kat studio, dulu manelah ade kamera canggih² macam sekarang ni.. nak beli pun tak mampu hihihihihi... ;p ini jerlah satu² gambar masa masih baby yang saya ada....


Ok esok² saya sambung balik entry macam mane nak dapat baby boy pulak (^__^)v kalau kawan² ade cara lain nak dapat baby girl.. kongsilah dengan saya kat komen ni.. terima kasih semua...

14 ulasan:

AdaM Hawa berkata...

chayok! chayok!

ch@ berkata...

ooohhh, sungguh comel budak itu kan. ayuh berusaha.

Tihara berkata...

ade gambo awak masa bby yek..cute..akk nye gambo tahke mana hala dah :)

akk ni tk kisah dah dpt anak girl or boy,yg penting ada anak yg sihat sempurna..tlg doakan yea :)

*SiRibenMerah berkata...

wahhhhhhhhh..

heheheh~ nnt da kawen berguna neh...

Cik Rose Cute berkata...

thanks for sharing...

Salina@IbuAqil berkata...

Hik3!!
Usaha tangga kejayaan..
Selamat mencuba.. ;)

Puan Kutu berkata...

byk sungguh petuanya ekk..sy pun nak baby girl gak..:)

CtAyue berkata...

samalah kita..2nd nie berangan nak girl jugak.hehe

::NureeN:: berkata...

1 lagi...
selepas bersama.. baringkan badan ke kiri selama 10 minit sebelum bangun..
InsyaALLAH..

nureen masa ellesya dlu x der la baring2 ni, cuma yg 2nd ni nureen baring ke kanan petua utk dpt anak lelaki, moga2 berhasil AMIN.. :)

IntaNBerliaN berkata...

usaha tangga kejayaan yana :-)

fieda berkata...

betul tu..usaha pasti berjaya..insyaallah..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

ohh kena byk minum susu..
eija mmg x suka minum susu agaknye sbb tu x dapat2 lg2 baby girl..
kena usaha lagi lepas ni..hehe..

Tanpa Nama berkata...

Hello to all, it's actually a fastidious for me to pay a quick visit this web page, it contains helpful Information.

my blog: best way to earn money online

QasehnyaRania berkata...

oh... begunj..
saja klik nk baca .hi ih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...