♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 29 Mac 2012

Home » , » Ole² Dari Langkawi

Ole² Dari Langkawi

Assalamualaikumm Semua...

Langkawi tempat idaman nak pergi, tapi tak pernah pergi³ pun... tapi selalu dapat ole² dari sana.. tak kirelah coklat ke.. key chain ke... bear comey² ke.. macam² lagilah daripada kawan².

Baru² ni saya dapat key chain daripada kawan blogger sape lagi kawan yang suke melancung kalau bukan pnstoberi a.k.a kekda atau pun boleh jugak panggil dia reen yang ade kebun stoberi besar tu hihihihihi.... kenapa saya kata dia suke melancung tengok kat sider blog sebelah kanan dia macam² info percutian dia akan bagi tau... dan siap ade pusat sumber percutian. Saya suke singgah sana sebab bile nampak kebun stoberi dia teringatkan memori indah percutian ke Cameron Highland dulu......

Saya dapat key chain ni sebab bagi idea kat kekda klik kat sini keputusan penuh boleh tengok kat sini
Terima kasih kekda bagi hadiah ni takde kenang²an (^___^)v

Alhamdulillah saya punyer selamat sampai tanpa sebarang kecacatan..... mungkin sebab takde sayap...


Jomlah berkenalan dengan puan stoberi klik jer kat gambar semoga silaturahim ini akan lebih diberkati walaupun hanya dialam maya (^__^)v.

11 ulasan:

fieda berkata...

best dapat ole2...

Tihara berkata...

wahh tahniah, best nye :)

ch@ berkata...

oh si kekda ni. kita suka tgk gmbr dia, smua senyum nmpk gigi. ikhlas walaupun dlm ati dia tgh marah agaknya. hahaaa.

Saya Disini berkata...

wh..besntye..kwn sy suke betul kumpul koleksi keychin cam ni..

Puan Kutu berkata...

sy pun ada keychain helang nie.beli masa pergi lgkawi lama dulu..sy baru pergi langkawi 3kali..:)

anisalya berkata...

dapat ole2. bestnya.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

srnoknye dapat ole2 dr kawan bloggers kan..

itula untungnya jd blogger ni kan bkn saje menambah kenalan, berkongsi cerita & pendapat tp dapat bertukar2 gift..

Bui Junaidi berkata...

MMG SERONOK DPT OLE2 KWN2 KAN..*_*

IntaNBerliaN berkata...

murah rezeki ;-)

Mama Ema berkata...

INSYAALLAH bulan lima ke Langkawi lah pula

PUANSTOBERI berkata...

Astaga...
Masya..... sori sesgt... cena lah akak leh terlepas pandang entry nih.

*yer, entry kawan2 ketika Hari Kraf tu byk yg akak terlepas pandang. Bz sokmo 13hari tu. Huhu*

Alhamdulillah... selamat pun smpai :) dan mujur juga takde kejadian 'patah sayapnya'. Huhu.

Apa pun, kekda pun seronok gak kenal ngan Masya :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...