♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 2 Mac 2012

Home » , » Gelaran Top Commenters Bulan Februari 2012

Gelaran Top Commenters Bulan Februari 2012

Assalamualaikum Semua...

Jangan terkejut melihatkan tajuk.. saya ni lagilah terkejut huhuhuhu..... saya banyak komen ke??? sampai boleh jadi Top Commenters Di Blog Tihara hihihihi....Keputusan penuh boleh tengok kat SiNi.

Secara peribadinya saya memang suka sangat singgah kesana pun... suke baca cara tihara menulis bagi saya penuh simbolik dan mempunyai maksud² tersendiri yang tersirat... walaupun hanya kenal dialam maya dan tak pernah bersua muka.. saya rasa sangat kemesraan yang ditunjukkan oleh tihara... melalui komen² dan kunjungan balas darinya....

Banyak entry yang saya suka antaranya -----<@

Ayat Kursi Dibaca Dengan 9 Wakaf - Klik SiNi
Senja Dan Subuh - Klik SiNi
Selain tu suka tengok macam² gambar² pokok herba dan khasiatnya dan ade jugak pokok yang saya tak pernah tengok lagi... - Klik SiNi


Ini antara yang tersenarai sebagai TOP COMMENT
Bulan Februari 2012


Jomlah singgah ke Blog Tihara klik jer pada gambar header tu...

Jomlah Berkenalan dengan Tihara (^__^)v

Terima kasih sangat pada tihara kerana akan buat blog pilihan entry 3 kali pada blog saya sebab saya dapat Tempat ketiga:
-Blog pilihan entry 3 kali
-
Bloglist blog pilihan hari ini dari 1/3/2012 hingga 31/3/2012

Love u, terima kasih peluk dan cium kamuuu.... dari kejauhan......

10 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

tahniah.. mmg masya rajin komen kan :-)

*SiRibenMerah berkata...

da singgah dah.. :)

fieda berkata...

tahniah...tu la tak sangka jugak blh dapat gelaran top commenters lagi...tihara mmg best..

Ujie berkata...

tahniah masya!

saya pulak perasan rapat dgn tihara..sbb sebaya dan ada persamaan.

Ucu Faridah berkata...

wahhhh..tahniah..sememangnya masya mmg rajin ...
kalau dtg dapur ucu mmg x de hadiah ye tapi boleh jamu mata ajer....:)

Acik Erna berkata...

assalam masya tahniah..acik pun tak pernah lupa singgah ke blog tihara.

Salina@IbuAqil berkata...

Tahniah sis..
;)
Happy weekend.. ;)

Tihara berkata...

Tahniah dan salam ukhwah, kemesraan dari saya..

saya terharu dgn entry ni..saya terharu walau hadiah saya tak seberapa tp Masya tetap happy menerimanya.. terima kasih sebab sudi bertandang ke blog saya selama ini ^_^

anisalya berkata...

tahniah ye...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah yana, mmg pengomen terhebat..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...