♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 14 Mac 2012

Home » , » Statistik Bulanan Menunjukkan

Statistik Bulanan Menunjukkan

Assalamualaikum Semua....

Tibe² mood pagi tadi nak tengok statistik bulanan sapelah yang rajin bertandang kesini kan... kann.. suke sangat² tau sekodenggg..... terima kasihh bebanyak pada semua sebab jadi inspirasi untuk terus menulis kat blog ni, kalau tak blog ni dah bersawanglah.. silap² bercendawan jugakkk......

Jom tengok sapekah dia..... zoom sikit yer.. kalau tak nampak tu...

 Ampunkan saya baru belajar buat bende ni.. mungkin blurr sikittt.. akan cuba diperbaiki....


 Wahhhhhhh.. teruja tau... tanjat gegirl dibuatnya... terima kasih sesangat pada tihara sebab sudi selalu jenguk kesini..... saya pun tak malu jugak selalu jenguk kesana, kalau takde kerja... sehari berkali² bertandang kesana hihihihihi.... kadang² baca entry lama².

Jomlah klik sini baca entry dan kenal tihara.. eh² ade stick lah kat post bawah tu..... tibe² malu² miawwwwwww...... 

Tihara sekarang pun tengah buat Giveway untuk Blog Craft n Crochet  jomlah join.. klik bena kat bawah ni untuk tahu syarat² yang ditawarkan senang jer...baikhati tihara ni selalu bersedekah.

Jomlah join.. mane tahu ade rezeki dapatlah cenderahati dari sana kan.. kan.... mengikut terma dan syarat yang ditetapkan okkk....
  
Seronok rasanya bile dapat berkenalan alam maya yang suka datang blog kite kan, walaupun blog ni takdelah semeriah mana.. nak banding blog lain.. tapi rasa bersyukur sangat dapat kenal dengan kawan² alam maya. (^__^)v love u.. muaahhh.. muuaaahhhh.. nanti saya post sape pulak yang rajin datang sejak saya ade blog ni yer.. tungguuuuuuuuuuuu.......
  

12 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

baguslah tu.. kiranya tu blh panggil pembaca setialah.. hihi

Masya berkata...

ina: iyerlah tu kan... kan... tak dapat jumpe.. baca blog jer pun ok jgk.. kenal mesra kat sini...

syafiqakarim berkata...

wewittt...
cun lah tu.

Aine Ainun berkata...

Kan....seronok dpt kwn kt blog, walopn x bsua....

Kakzakie berkata...

Itu baru kawan setia masya... Tihara pun teman blog kakak juga....

ch@ berkata...

kita dtg baca gak blog yana ni. biasanya tunggu entry bundle2. baru boleh komen skali gus.

Masya berkata...

syafiqa: tang mane yg cun musykill kejap.. x letak gambar muka pun...

aine: iyer kan.. betul tu...

kak zakie: tu lah.. suke singgah blog tihara...

cha: terima kasih.. wahh.. bundle gituu.... selalu jugak singgah blog cha, bukan selalu jer.. x malu sehari dtg berkali².. baca entry lama bile free... ;p

Fafau De Craft ( Zana ) berkata...

suka blogwalking... :) dpt kenal org baru...

PUANSTOBERI berkata...

Smlm baru akak update bloglist akak, mungkin pasni ada yg datang dari kebun stoberi tu lak. Hikhik :D

*SiRibenMerah berkata...

wahhhh.. hehe.. boleh tgk sapa lak yg rajin dtg blog saya nnt.. hehehe~

Puan Kutu berkata...

sy tak tersenarai ekk padahal selalu dtg sini.haha..

mmg tihara pembaca setia ye..selalu nmpk beliau di kotak komen rakan2 lain.jap nak g jenguk beliau..:)

fieda berkata...

tahniah dh ada pembaca setia...wah..url kak fieda pun ada jgk tu....:) hehee..kak fieda setia gak kt sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...