♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 13 Mac 2012

Home » » Contest : Saja - saja buang masa

Contest : Saja - saja buang masa

Assalamualaikumm Semua....

Saya suka masuk contest ini kerana nak tambah kenalan alam maya dan hadiah contens sesuai dengan saya yang takde lagi header sendiri.



-------- Hadiah ------- 

Blog Header Custom Made
Aku akan designkan satu Blog Header yg bersesuaian dgn tema blog U all. Just bagi aku Ciri2 yg u all nak dan aku akan designkan
 
ATAU

Edited Photo Custom Made
Bagi aku photo u all n aku akan editkan juge...

Ciri- ciri tu maksudnye :
- Gambar
- Kata - kata yg nak ditulis kat header tu
- Ape2 permintaan yg masuk dek akal

Ok, jom proceed cara2 nak masuk Contest Saja2 Buang Masa ni.

1) Create post bertajuk "Jom join Contest Saja2 Buang Masa" ni dan Tag 2 org kawan.
2) Include duration contest ni (2.3.2012 - 31.3.2012)
    Kemudian, lengkapkan slogan ni
   "Saya suka masuk contest ini kerana ........" tidak lebih 16 patah perkataan
   (16 patah perkataan tu selepas perkataan 'kerana')

Jomlah join memeriahkan saya taq kamu... nadiah dan kak nani.
Jomlah join..

8 ulasan:

saffiya_aleesya @ echa berkata...

moga berjaya yer kak ;-)

Saya Disini berkata...

gud luck

Kakzakie berkata...

Good luck... kalau dapat berubahlah rumah ini ye...

Masya berkata...

doakan saya semua.. harap² menang.. kalau tak menang.. orderlah nampaknya.. ;p

IntaNBerliaN berkata...

good luck yana :-)

fieda berkata...

good luck..

Masya berkata...

terima kasih ina & kak fieda.. cantikknya blog korangkan.... harap² sy menanglah...

AdaM Hawa berkata...

InsyaAllah sy buat ya.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...